Tästä se puutarha harrastus alkoi vuonna 1994. Sain lentopallokaverilta valtavan määrän erilaisia kukkien taimia. Auton takalaatikko ja takapenkki olivat aivan täynnä palavanrakkauden, päivänkakkaran, pikkusärkyneensydämen, keisarinkruunun, unikon ym. taimia kun ajelin kotiin päin. Kotona mies ihmetteli mihin minä ne kaikki laitan ja eikun kaivamaan lisää perennapenkkiä.

.

 Harrastus vain laajeni kun ostin ja kokosin (ihan itse) kasvihuoneen oisko ollut n.9m2. Tilailin keväisin eri liikkeistä siemeniä, sekä yksi- että monivuotisten kukkien. Huhti-touko-kesäkuussa vapaa-aika kului kylväessä, kastellessa, kouliessa ja lopulta istuttaessa taimia ulos ja tietysti välillä kaivettiin lisää kukkapenkkiä. Yhtenä vuonna kasvihuone tuntui tosi täydeltä taimia oli monessa kerroksessa erilaisten rakennelmien päällä, laskin taimet, pieniä ja vähän isompia purkkeja oli yhteensä 700 kpl.

Kuvat saattavat olla epäselviä. En onnistunut siirtämään skannattua kuvaa blogiin siispä keksin kiertotien ja käytin digikameraa.

Kissa piti kasvihuoneen lämmöstä mutta häipyi heti jos pisarakin vettä tipahti niskaan jostain ruukusta.